英语脑筋急转弯爆笑

  • A+
所属分类:最新笑话
笑话的素材源于生活,为枯燥的生活添加一点乐趣。下面一篇是非常经典的“英语脑筋急转弯爆笑”笑话,希望你们喜欢哦,我们希望能给大家传递更多的快乐,更多的欢乐。

1、What letter is an animal?

(哪个字母是一个动物?)

答案:B(Bee)

英语脑筋急转弯爆笑

英语脑筋急转弯爆笑

2、What letter stands for the ocean?

(哪个字母代表海洋?)

答案:C(Sea)

3、What letter is a question?

(哪个字母是一个问题?)

答案:Y(Why)

4、What letter is your eye?

(哪个字母是你的眼睛?)

答案:I(Eye)

5、What letter is a vegetable?

(哪个字母是一种蔬菜?)

答案:P(Pea)

6、What stays hot even if put it in fridge?

(什么东西即使放入冰箱也是热的?)

答案:Pepper

释义:hot也有“辣”的意思

7、What fruit is never found singly?

(什么水果永远都不是单数?)

答案:Pear

释义:与pair读音相同

8、With which hand do you write?

(你用哪只手写字?)

答案:Neither

释义:Neither,i use a pen!

9、What man cannot live in a house?

(什么人不能住在房子里?)

答案:Snowman

10、What never asks questions but has a lot of answers?

(什么东西永远不问问题却有很多答案?)

答案:Dictionary

11、What question can you never answer"Yes"to?

(什么问题你永远不能回答“是”)

答案:Are you dead?

Are you asleep?

12、You have it.You read it.There's some picture in it.What is it?

(你拥有它,你可以读它,它有些图在里面,它是什么?)

答案:Book

13、A mouse has a large pocket.What is it?

(一种鼠有一个大袋子,它是什么?)

答案:Kangaroo

14、It has a head,but no neck.It has a body,but no warmth.No feet,but can travel.What is it?

(它有头但没有脖子,有身体但不温暖,没有脚却能旅行。它是什么?)

答案:Car

15、What will you break once you say it?

(什么东西你说出来就打破了它?)

答案:Silence

16、Why is libray the highest building?

(为什么图书馆是最高的建筑?)

答案:It has the most stories.

释义:Story有两层意思,一是故事二是楼层

17、What do every couple have in common?

(每一对夫妻都有的共同点是什么?)

答案:They're married on the same day.

18、What word is pronounced wrong,even by the best of scholars?

(哪个单词即使是最好的学者来念都念错?)

答案:Wrong.

19、What animal is taller sitting down than standing up?

(什么动物坐着比站着高?)

答案:Dog

20、What is black when it's clean and white when it's dirty?

(什么东西干净的时候是黑色的,脏的时候是白色的?)

答案:Blackboard

21、What 5-letter word has 6 left when you take 2 letters away?

(哪个五个字的单词去掉两个单词后还剩六个?)

答案:Sixth.

22、What always goes up and never goes down?

(什么东西永远只升不降?)

答案:Age.

23、What's the beginning of eterntiy,the end of time and space;the beginning of end,and the end of every place?

(什么是永恒的开始,时间的结束,是结局的开始,是每一个地方的结束?)

答案:字母E

24、What can you catch but cannot throw?

(什么东西你能抓住但不能扔掉?)

答案:Cold.

释义:Catch a cold指感冒

25、what is deaf and dumb but always tell the truth?

(什么是聋哑的,但却总是告诉我们真相?)

答案:Mirror.

26、What has a tongue but cannot talk?

(什么东西有舌头却不会说话?)

答案:Shoe.

27、What has teeth but cannot eat?

(什么东西有牙齿却不能吃东西?)

答案:Corn.

28、What is yours but is used by others more than yourself?

(什么东西是你的但别人用的却比你多?)

答案:Your name

29、What goes through a door but never comes in or goes out?

(什么东西穿过门,但是从来不进去或者出来?)

答案:Keyhole.

30、What gets larger,the more you take away?

(什么东西你拿走越多,反而越大?)

答案:Hole.

发表评论

:?: :razz: :sad: :evil: :!: :smile: :oops: :grin: :eek: :shock: :???: :cool: :lol: :mad: :twisted: :roll: :wink: :idea: :arrow: :neutral: :cry: :mrgreen: